BUITENRITTEN

Stal Deb is ideaal gelegen voor buitenritten nabij het mooie Wooldse natuurlandschap. 

De Bekkendelle ligt zeer centraal in het Woold en er zijn een groot aantal ruiterpaden. De buurtschap Woold is een zeer aantrekkelijk gebied om te wandelen, te fietsen, maar zeker ook paard te rijden. Dat komt door de combinatie van veelal agrarische bedrijvigheid, rust, ruimte en het natuurschoon. Kromme, bochtige weggetjes en beken dragen bij aan de grillige structuur van dit eeuwenoude heuvellandschap. Verspreid tussen bossen, venen, singels en houtwallen liggen de weilanden en de bolle akkers. Bovendien bevindt in dit ‘coulisselandschap’ een zeer bijzondere flora en fauna, en vele bezienswaardigheden.

Er worden vanuit Stal Deb vooral buitenritten gereden van een uur, maar er kunnen ook ritten worden gemaakt van meerdere uren.

Voor het maken van een buitenrit is rijervaring vereist. Of je een buitenrit kan maken wordt beoordeeld door een instructeur.  
Voor ruiters en amazones die niet in de reguliere lessen van Stal Deb rijden zal er vooraf eerst in de bak gereden moeten worden.
Zodat de instructeur kan beoordelen wat het niveau van de ruiter is. Dit is allemaal om het oogpunt op veiligheid hoog te houden.
Buitenritten kunnen op afspraak gepland worden.

Er kunnen altijd losse afspraken gemaakt worden om een buitenrit te rijden (zaterdagen en zondagen op afspraak). 

Voor zowel vakantiegangers als klanten van Stal Deb.

Er is geen mogelijkheid om een paard te huren van Stal Deb en zelfstandig te genieten van het buitengebied van Winterswijk.

* De algemene voorwaarden van Stal Deb zijn van toepassing